Friday, November 8, 2013

Item Must Buy @ Langkawi

Assalam.

Hi uols. Entry xleh pepanjang skang. Masa xmengizinkan, tapi tetap nak update jugak! Ok kalau korang sampai Langkawi jangan lupe beli ni!


PEPERO Almond kotak ijau cmni. Seyes sedapp. Tapi aku aritu dapat beli 1 je. Sebab kotak die besau sgt. Dalam kotak besar tu ade 8 kotak kecik. Aku pernah terbaca dlm blog kate sedap. Sampai sana mmg carik2 jgk. Pastu ade plak kawan kirim. Tapi betul aku xdpt bli byk, bli sekotak pun pastu share ngan my fren yg kirim tu. So dapat sorang 4 kotak. Jadik la kann dr xde. Sekotak besar ni RM17.90. Try ye..nyesal nanti xtry. Kat sini (Putrajaya) memang xhadoo. Tapi akak aku kate kat Hanifa (Jalan Masjid India) ade tapi mahal kanmahen. ~Aduh. Panjang plak.

Ok, lagi 1 yang ni. Ritter Sport. Ade macam2 flavor. Aku suke yang kaler ijau lagi (Almond) n coklat (Hazelnut). Die punye kekacang makkaii, sampai penuh bar tu. Special punyoo. Masa aku pegi aritu ni je aku beli dekat 30 paket (offismate kirim). RM3.90 sajoo sepaket. Murah. Aritu aku tgk kat Mydin MITC Melaka RM8++ okeh.

*Fengsan*


Lagi, Kinder Bueno. RM 17 sekotak besar. Isi dalam ade 16 paket. Ko pi la carik kat Mydin, 3 paket RM9++. Xnyesal ke ko xbeli kat Langkawi??. Ha..skang pi book tiket flight gi Langkawi. Hahaha~

Ok, iye.. iye aku tau, ni favourite korang kan??

Pegi Langkawi xsah kalau xbeli kan? Tapi memang murah la kat sana. But, why not korang try yang ni plak :
 

''HERSHEY'S NUGGETS''
Sedap jugak tau yang Almond. Ok, almond lagi! Kau ni memang peminat no 1 almond ke dalila?? Hahaha. Ok harga dah ade kat atas tu, bole pi beli cepatt.

 Ni utk gambar yg lebih clear aku amik kat website Hershey's.

Pegi kali ni aku xbeli Daim langsung!

Kbai!

3 comments:

Cik Puan Rara said...

huaaaa murah nya pepero.ritu g labuan,kinder rm28 sekotak tu.ingat dh murah.rupanya kat langkawi 17 jeeee

dalila said...

Haah rara..kt langkawi n labuan harga mmg lain..labuan mahal sket..

Fifi Nadhrah said...

weh.. pepero almond habis hari tu.. ade yang ori je abah aku beli.. kalau g sane.. aku pandang ferrero, ritter sport, kinder bueno.. lain tak layan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah