Thursday, November 28, 2013

# Instagram #

Assalam.

Keje aku skang bukak instagram je. Best kaw! Terapi minda. Wahaha! Ala-ala window shopping giteww. Kau hade? Hahaha!

Bukak fb skang skali skala je. Stroll sket, ok dah! Bukak ig, klik sana klik sini. Godek sana, godek sini. Nahh. Terjumpa ig yang best tahap infinity. Kokping!(fynnjamal) Yeah! Ghupenye kokping memang dh pemes pun. Aku je lambat! Suke ngat bile kokping review instashop kt ig die. Pastu aku pun mule la tehegeh2 follow jgk. Tgk tu, tgk ni. Pree la katekann. Ko tgk jelahh. Kalau nak pi window shoping malu kan nak masuk kedai, so ini la caranya.


Nahh..pandora yang aku ter'bekenan' kt ig. Jangan tengok lama2 nnt korang pun jadik mcm aku. Gila bayang! Hahaha
Nak beli pandora betul mmg x la. *Telan liur*. Harga dah la mahaii pahtu xleh nak jual balik ke mcm emas. Baik aku beli emas je. Tapi lawa tu tahap gaban! Comei sgtt. Aritu kokping ade review 1 instashop 'pandoralicious_1' lebih kurang la design die. Comei jgk. X la semahal pandora. Bak kata kokping, "bukan police pandora nak bunyikan siren bile lalu sebelah kau kalau kau pakai fake". Hahaha. So...marilah kita beli yang fake. Hahaha!


Ok, latest! Malam tadi aku baru jumpa ig '24weeks'. Untuk yang tgh berdiet tu, sesuai sgt tau. Aiiseyy aku xleh nak bukak ig plak skang. Xsalap aku ig ni macam challenge utk turunkan berat badan dlm masa 24 minggu. Aku ingat aku pun nak ikut la. Banyak cara pemakanan n tip yg die bagi. Tapiii start mggu dpn la. Sbb spi esok aku kan jd urusetia KIK, bahagian makanan plak tu. Memang xleh la nk diet2 bile dh tgk macam2 makanan depan mata. Haha!

K lah. Bai!

5 comments:

syawalsimpsons said...

aku pon jadi telan air liuq ni

Wawa Yusoff said...

terpikir benda yg sama.
baik beli emas! hehehe :)

Momma AA said...

cantek.. akak nak follow 24weeks.. tq for sharing yang..

icE said...

ni hobi org kaya hehe..kalau yg ori la

visit my blog ON my journey to become a WAHM

Fifi Nadhrah said...

pandora mahal.. macam membazir je.. ko ajk ke? nape aku tak tau? kalau tak boleh pau makanan free

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah