Friday, October 18, 2013

Part 1 - Cerita di Air Port

Assalam.

Hi olsss. Entry Langkawi terpaksa di update melalui nset. Ntah ape kejadahhnye gmbr xleh nk transfer. PC problem ke nset problem ke. 2-2 problem ke. Tatau la makk. Jadi..mari kita mulakan. Ayuh! (Bertabah la dalila)

Weols gi be3 je. Mmg niat nak jln2. Macam yg aku citerkan di sini haritu. Flight ktorg dh la ptg, x ke rugi di situ. FIL yang antar ktorg kt LCCT. Dari dlm kete lg Danish dah tido. Sampai je airport trs masuk dlm stroller. Aku dh siap check in sehari sebelum tu. Gi sana just print boarding pass je. Ok jom kite layan gambar kt airport dulu. 


Yang mamanya sibok ber'camewhore' yang papanya sibok ngan 'semakfon'nya. Yang si anak berguling-guling dlm stroller'nya. Haii la anak. Mimpi ngeri kah kamu sampai nak terjatuh dah??

Bile anak baru bangun, paksa amik gambar, macam ni la jadinya.

Anakku adalah peminat fanatik kapal terbang. Pantang nmpk mesti nak tunjuk n sebut ulang2 kali. Jadi mama abadikan kenangan kamu dan kapal terbang disini syg~~


Ok, disebabkan kedegilan aku memilih seat, nahh amik kau! Kau duduk la asing2. Bukan berkira, tp xslp aku klu stakat 2 ketuii ja yg pi, bukan ka depa bg ja dok skali??Adoii..Kodokut toi la tony fernandes nih!

Alhamdulillah

Kami temui insan yg baik hati. Sepasang kekasih bagi kami dok sebelah2 n dorg yg dok berpisah plak. Air Asia kan ade 3 seat. Kire si lelaki dok sebelah papa. Si perempuan dok row sebelah sana. Tapi xpe, lepas tu niat baik dorg dibalas baik pula. Seat yg papa dok mula2 tu (macam gambar atas), semua kosong. Kire yg couple td tu dapat la dok skali jgk. Ktorg pun dok skali. Kire conquer 3 seat skali.

Alahaiii..mama dh mula fellin2 la. Berangan la tu. (Haha). Si Adam Danish pun apa kurangnya!

Ni gambar amik sendiri. Tu yang Danish nmpk excited bile tgk muka sendiri kt screen nset mama!

Danish & papa

Alahaiii..anak manja aku tu memang xleh kena panas sket. Kalau dlm kete, kene matahari sket pun mulut dh mula bising "anash, anashh" Ni kan plak la dok berjemur cmtu. Memang membebel la mulut mungil tu (Hukhuk)

Ok fine, mama payung kan!

Masuk terminal amik beg then terus call abg kete sewa. Pasal kete sewa nanti aku sambung di part lain.


TQ for reading this entry!

5 comments:

yana aina said...

wahh ... yana sedang cari info bercuti ke langkawi. cecepatlh update k .. tak sabar nk baca. hehehh

syawalsimpsons said...

lama betoi aku tak sampai langkawi naik flight ni

Fifi Nadhrah said...

sambung cepat wei.. nak tau jugak ko g mne.. tq ye cookies.. sedapppp!~

ZQ Batik said...

Airasia tu biasanye bagi jer ubah2 seat. tambah2 bila seat byk kosong and kita ada anak kecik. Anyway, harap2 u enjoy the trip. :)

sWeet-SwEet hAni ManJe said...

cepat la... sambung..nak tau gk... eeiii lmbat btol la.aaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah