Sunday, June 30, 2013

Hati Berbunga

SALAM uolz..



Wahh. kelass kaww..Mule2 dah tayang gambar. Hikhik. Alhamdulillah. Akhirnya dapat jgk beli. Wlupun hand mixer. Xpe la. Sambil2 tu bole wat senaman tangan ;')

Memang dr aritu nak bli. Bole la jgk guna ms bln pose ni. Xdapat byk, 2-3 jenis kuih raya pun ok hape. Mixer yg aku gune sebelum ni dah meletop. Tu mixer turun temurun tau. Mak aku punye. Aku amik pakai, ok lg. Tapiii bile dapat kt akak aku abis MELETOPP. Aduss. 

Ms jenjalan kt alamanda tadi kebetulan tgk c4 ade wat promo barangan PHILIPS kt dpn mcD. Memula tgk je bile kire2 harga pun ok RM69. Tolak 5% lagi (arini c4 wat promotion sume barangan ade diskaun 5%). Dapat la RM65++. Ok la kot. Aku siap dapat free gift ni..




Yang kanan tu coolerbag n yg kiri tu 2 pcs of tupperware yg macam Lock n Lock tu. Berguna jgk. Lepas wat biskut raya bole simpan dlm tu. Cooler bag tu pun bsr. Kalau aku pam lg susu Danish bole jgk simpan dlm tu. Xpe la. Bole simpan utk adik2 Danish ;')

Ok la. Entry pendek utk menyatakan kegembiraan. Ngee. So kalo sape2 nk order kuih raya tu bole la btau yer. Hihi. Last skali tgh sibuk2 amik gambar ade jgk org yg sibuk dok menjahana*kan aku punye mixer baru. Adikkk...mama belum rasmikan lg die dah bole ketuk2 plak. Haiihhhh...




Aiiyooo.. ini budak kann. Kasi gigit kang baru taw!

Harap2 dgn adanya sume ni dapat la membantu aku wat biskut raya utk tahun ni. Ngee. Kat sini jgk aku nak mohon jasa baik korang yg tau mn2 blog yg ade resepi biskut raya yg sedapp yg korg penah try buat/makan/beli. Yang buat tu mesti la nak yg senang,sedapp n 'menjadi'. Hihi. Banyak pulak songeh aku kan. Plss letakkan kt ruangan komen. TQ Darlingss. ;')


3 comments:

Fifi Nadhrah said...

hantar la kuih kat bawah ni sikit.. hahaha..

aKuLyNda said...

yeayyyy...bleh buat kek ni

Riedaffya ibrahim said...

syoknye lepas ni dpt menguli kuih ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah