Monday, February 25, 2013

Treasure Hunt anjuran Jabatan Perdana Menteri

SALAM uolz..

Semalam bukak pakai nset. Susah betul nak bercerita! Dah upload gmbr, xleh plak nk enter ke bawah. Aduss.

Aku nak citer pasal treasure hunt yg aku join Sabtu lps. Kami BERJAYA. Group ktorg kannn....dapat nombor.... Nombor....
.

.

.

 .

 .

 .

 .

.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
YEAH....
 
 
NOMBOR
 
 
Yeah...10! Tape ok, at least ktorg Top 10 dr 62 group yang join tu. 4 group dr Perangkaan dpt Top 10. 3 group lg dapat no 9, 4 n 3. Hebat x? Hebat x?? Hebat kan??? Ngee.. Mesti la nk puji group sendiri. Sape lagi yg nak puji klu bkn sendiri. Group ktorg n yg dpt no 9 dapat hamper. Yang no 4 dpt RM500 n no 3 dpt RM700.
 
2 hamper + RM1200. Tapi bukan itu yang jadi ukurannya. Semangat berpasukan tu yg penting. Ktorg memang bincang sesame ape yg ktorg dapat. Soalan memang dasyat la. Memang betul2 menguji minda. Haha. Ok la. Next time aku citer pasal treasure hunt ktorg. Gambar pun xtgk lagi. Lps Zohor ni nk gerak ke ILSM Sungkai pulak. Aku kursus kt sana smpai Khamis. Tengok la. Klu aku rajin bukak pakai nset aku apdet ler. Kat sn ade wifi. Ngee.
 
I'll miss these TWO GUYS for a few days.
 
 
 
Sob. Sob. Sobs.  

 

7 comments:

AyueJean AJ said...

Ingat no 1 tadi...
Hehehehehhe.......
Kira okaylah no 10 dari 64 group... Hebatlah tu... =D

Minta tolong vote AJ boleh tak?

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

Fifi Nadhrah said...

cis.. aku egt no 1.. ntaj ape2.. best ke wei? aku nak join tapi takde geng la.. tahun depan ajak la aku.. hihi..

Fifi Nadhrah said...

lupe.. ko tinggal anak ko ke? terbaik la.. kalau aku tak sanggup.. rinduuu..

mama ila said...

wahhhh..top 10..hebatlah tu dari 62 group..hehe..tahniah =)

dalila said...

fifi: hihi..best la wehh..thn dpn klu ade lg aku bgtau ko ye..huhu?terpaksa la..rindu..rindu jgk..rindu sgt3..tp nk wat cmana.. ;(

dalila said...

mama ila: hihi..tq..cute baby..

dalila said...

mama ila: hihi..tq..cute baby..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah