Thursday, July 5, 2018

Setelah setahun lebih menyepi..

Assalamualaikum doniaaa..

Perghhhh..berzaman tak bukak blog. Nasib baik password ingat lagi. *sigh* Dalam setahun banyak benda yang jadi. Anak-anak dah membesar. Alhamdulillah. Danish dah 6 tahun, tahun depan nak masuk darjah 1 dah. Darwish dah 3 tahun. Dah tak boleh nak janji nak cerita pasal dorang. Takut nanti masuk draft lagi. Sobs!

Rindu blogging. Betul la orang kata, kalau lama tinggal memang susah betul nak cari mood nak menulis balik. Ada lagi tak kawan-kawan saya? :'( Huwaaaaa siyes rinduuuuu.

Eh!

Belum terlambat kot untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya kat korang2. Maaf andai ada kekhilafan sepanjang kita kenal di alam maya ni. Ada yang kenal kat blog, dah berkawan kat fb, ig. Semoga ukhwah ni terus berpanjangan. Ameennn.

Kalau rajin follow la fb n ig hakak IG dalila_86 n fb Nur Dalila (Nasib baik ingat lagi macamana nak link). Hakhak! Kalau lagi rajin gi la follow ig bisnes hakak. Hakak sekarang aktif dengan bisnes event planner. Doakan hakak baik2 saje okay! IG Lovely Event Planner Kakak memang tak sempat update apa2 kat sini. Adalaaaa draft hari tu (setahun lepas) tapi DRAFT! Cisss!

Okay la uols. Cukup la untuk permulaan ni. Nak kene bertatih balik tulis blog. Jumpa lagi nanti ya! Tuuuu link tu, bukan sajer2 je kakak bagi. Kekeke.

 Selamat Hari Raya dari kami
#teamrayaperak
#teammaroon

Till then,
Assalamualaikum

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah