Friday, January 6, 2017

Happy 5th Birthday Adam Danish


Hello 2017!
On 2nd of January, my little man turn to 5 years old! OMG!! How time flies. Please dont grow too fast my dear love! *touching*

Macam tahun lepas, kitorang bawak pegi Reka Zone bagi besday boy hepi2. Tahun ni kita bagi pilihan kat besday boy untuk pilih, nak jalan2 ke nak celebrate kat rumah maktok. Besday boy pilih utk celebrate ngan sepupus. Ok, besday adik nanti kita buat kat umah umi pulak.

 Otw rumah maktok.

 Beli kek kat Baker's Cottage. Bagi besday boy pilih sendiri.
 
 Kek Black Forest yang jadi pilihan. Aku tau Danish pilih ni sebab ada strawberi. Tapi dia memang betul2 suka. Danish kurang sket kek tapi bila tengok dia makan kek ni, nampak dia betul2 suka. Berbaloi ikut pilihan dia.



Untuk Adam Danish, mama doakan semoga abang jadi anak yang soleh, anak yang cerdik, anak yang bertanggungjawab kepada adik2. Abang tak pernah mama lupa dalam doa2 mama. Mama sayangggg abang sangat2. Walaupun mama marah, tapi tak bermakna mama tak sayang kan? Abang anak sulung, abang kena kuat sebab tu mama tegas ngan abang. Love u to the moon n back sayang!

Till then. 


 

 

1 comment:

~Aida@MommyAqilMedinaAmmar~ said...

Happy Belated birthday Danish..Semoga jadi anak soleh dunia akhirat ye sayang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah