Tuesday, November 22, 2016

Pencapaian Akademik Adam Danish

*Ni cerita awal bulan haritu*

14 Oktober 2016-Hari Bicara Akademik 2016

Masuk tahun ni dah 3 tahun Danish kat Taska Si Comel Cerdik (dari umur 5 bulan-pengurusan taska lama). Tahun ni tahun akhir Danish kat sana. Tahun terakhir jugak Danish exam kat sana. Hari ni, kena amik report card utk exam akhir tahun.

Muka nebess mak nak amik reportcard anak :/

 Alhamdulillah..bersyukur sgt. Walaupun selalu kena marah, tapi Danish tak pernah mengecewakan *sobs*

Danish dapat no 2 dalam kelas. Teacher kata ada 5 orang dapat no 1 dalam kelas (MasyaAllah, pandai2nya budak sekarang), Danish salah sorangnya. So teacher bagi student yang dapat no 1 dr exam awal tahun aritu utk dapat no 1 lg, Danish jadi no 2. Bukan no yang jadi taruhan, asalkan anak mama berjaya dunia akhirat, jadi anak yang taat perintah Allah, berakhlak mulia n suka tolong orang. Tu dah buat mama happy. Luv u deep2 syg!

#futuremessageforadamdanish

Sekian.



*Entry ni ditulis bukan utk riak, bukan jgk utk menunjuk2 tapi utk pahat kenangan anak2 bila dah besar nanti*

2 comments:

Julia Johari said...

Alhamdulilah!
Muka nerves mama bertukar kepada rasa bersyukur sgt kan...julia tgk result dia wahhhh bijak ye anak buah juju ni...danish idol sgt tau...hrp one day abam Qi dpt ikut jejak danish nanti...gogogogo danish!

♥FarahGlanzDotCom♥ said...

Alhamdulillah..tahniah dila! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah