Monday, November 28, 2016

Aquaria KLCC on My BIG Day!

Happy Monday uols.
10 Sept 2016
Its my birthday gais!
Iyee citer dah basi..Baru nak update. Sobs!

 Tiket aquaria untuk mama, papa n Danish. Darwish free.

Sikit info untuk harga tiket Aquaria KLCC:
With Mykad
Dewasa - RM46
Kanak-kanak - RM35
Warga emas - RM35
Without Mykad
Dewasa - RM64
Kanak-kanak - RM53
Warga emas - RM43

Free untuk 3 tahun ke bawah
Kanak-kanak : 3-12 tahun
Warga emas : 60 tahun dan ke atas      
 
Now..here we gooo..!

 Belum pape dak kecik ni dah tido.

Gambar tak pernah elok! Mesti ada yang wat hal ;'(

Muka happy! Iye laa..dah dapat lollipop.
 
Walaupun tak berapa nak clear, tapi jadi la..tanda kenangan penah datang sini.
 
Ni dalam Aqua Theater. Soriii..gambar memang semua malap2 sebab tak bole pakai flash. Aku guna henset cikai je so gambar memang tak memuaskan.
 
Mama with kiddos
 

Masa kat sana kitorang berkesempatan tengok ikan-ikan dibagi makan.

Info mengenai 'Feeding Schedule'
Setiap hari : 12.00 tengahari & 3.00 petang

 Kat sini la tempat tengok ikan makan. Kalau nak tengok dekat2 sila datang awal so that uols bole bersila depan2 aquarium. Hihi.

Lepas berseronok kat Aquaria, kitorang gerak gi IOI City Mall carik makan n sempat singgah sini.

Sangkaya yoo..! Mabelesss ;'))))

Terima kasih untuk papa n anak2 sebab bahagiakan mama. Mama syg korg sgt3! N now mama dah 3series!

Terima kasih jugak untuk kawan2 fb, ig yang wish. Mama is terharuuuu :'))
TQ gaiss. 


1 comment:

Farah Wahyda said...

happy belated birhday dila.. May Allah Bless u always..seronok yer jenjalan dengan anak2..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah