Wednesday, February 24, 2016

Women's Day Out

Ini ialah entry throwback.

Korang ingat lagi tak final Piala Malaysia hujung tahun lepas? 12 Disember, Selangor vs Kedah. Sepupu aku dari Kedah turun KL sebab nak tengok bola. Si suami bawak anak2 sekali. Jadi kami ibu2 ni sempat la hang out. Kelab Tasik Putrajaya jadi pilihan sebab senang! Sepupus aku keje ctu, so senang nak handle anak2 kecik yang ada skali. Situ ada swimming pool so sambil layan anak mandi, sambil gosip. Hiks.

 The Gosip Girl :D

Suka lepaking kat sini. Tempatnya santai2 je.

Menjemah sangatt ni :p

Sambil borak, perut pun kene isi jugak. Siti banjer ni, Wedges ngan cucur udang. Yummyyyy! Kenyang! TQ siti!

Kat sini bukan setakat makan2 je. Ada maciam2 aktiviti bole buat. Bole berkayak, berbasikal, jogging tepi tasik, bole jugak buat aktiviti sendiri sebab kawasan luas. Setakat nak bawak motor budak2 yang pakai remote tu takde hal la! Bole je (sebab aku tengok aritu ada orang bawak). Ok, satu lagi ada gym jgk. Tapi tu untuk club members je kot. Kalau nak kene bayar ok?

Disebabkan sepupus keje ctu, so senang la nak kautim. Kitorang dapat naik bot free petang tu! Tapi bot rescue je. Ok la dari takde kan? Huuiii. Itu pun dah kecut perut kaw! I is fobia bila tengok air ^-^

Nak tunjuk, macam ni la bot rescue yang kitorang naik tu. Bukan lah macam perahu dondang sayang yang ada hiasan bunga2 tu.

Seronok + takut jugak!

Kitorang ni nampak je muka sume senyum. Tapi dalam hati, masing2 je tau. Cuak oi. Hahaha.

Gambar kenangan sebelum balik.

Seronok bila berjumpa. Tak cukup time nak sembang. Tahun ni raya in sha Allah dapat berkumpul lagi. Baru cukup corum sume ada.

Eh! Aku lupa nak bgtau kat Kelab Tasik sekarang boleh buat candle light dinner tau! Aku penah wat masa 1st anniversary dulu. Soriiiii~~ tapi tak penah update kat sini. Later~later ok? Tapi siyesss besttt sangatttt. Romantik habis! Dia bukan buat kat restoran tau, tapi buat atas jeti.

Ok, utk tak nak menghampakan, iols bagi 1 je gambar teaser dulu ok? Kehkehkeh. Nampak tak? Korang akan dilayan secara ekslusif kt atas tasik ni. Ada lilin2 yang disusun kat tepi2 tu. Nanti aku buat entry khas ok? bajet retis sangat ni


Till  then,

Bye



 

5 comments:

syawalsimpsons said...

seronoknya dgn geng2 gosip yee

Nurzakiah Hanum said...

bestnyaaaaaaaaaaaa

saly said...

Part geng2 gosip yg tu best ..hihi lagi2 dapat yg geng serasi.pjalanan pun sronok. kan ila best jalan2 ramai gtu..

Momma AA said...

bestnya cousin semua sporting yer.. siap boleh buat group gosip lg.. ermm.. rindu ar dgn mok baju merah tu.. huhu..

Falsya said...

Bestnye..tingin nak bawak anak naik bot tp apaknye xbg..sebab die kate takut nnt anak die terjun dr bot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah