Friday, January 22, 2016

Rindu! Sobs!

Allah!

Siyesss! Rindu sangat nak blogging. Tapi masa betul2 tak mengizinkan. Tapi aku try jugak sehari-sehari bw mana yang bole. Kesian kat blog, terabai! Dah masuk tahun baru dah pun tapi citer tahun lepas berderet dalam draft. Alahai..dengan ada review yang tak leh nak buat sampai sekarang. Orang yang aku deal tu pun dah tawar hati agaknya. Hukhuk! Sadisssss! Kebizian tahap melampau ni.
Tepek satu gambar ni je dulu.

Tanggal 2 Januari aritu Danish genap 4 tahun. Satu hari tu memang penuh ngan aktiviti utk dia. Saja nak buat dia happy, bawak dia gi Reka Zone kat ioi Mall Puchong. Tempat ni siyesssss besttt. In sha Allah kalau masa mengizinkan aku update (sekarang ni tak nak janji2 dah) tapi memang belambakkkk sangat gambar yang aku amik untuk citer kat blog ni. In sha Allah ok?

Tanggal 15 Januari lepas pulak genap Darwish 1 tahun. Anak yang semakin hari semakin manja! Macam macam akal pulak sekarang ni. Ok, Darwish tak pandai jalan lagi. Setakat melangkah 4-5 tapak. Sama macam abang dulu, 1y 3m baru pandai jalan. Tapi, ada ahkak kesah? Asalkan sihat walafiat sudah ler. Takyah 'terkejarkan' sangat sume tu. Takyah di paksa2. Dia akan berjalan sendiri bila dia nak. 

Ok la. itu je takat harini. Nak cuti panjang ni. Korang gi mana. In sha Allah esok ktorang nak balik kampung, Perak. Lama naww tak balik rasanya. Doakan perjalanan kami selamat ok.

Till then.

Bye!

3 comments:

Mila Hilas said...

ptt lm x nmpk hehe

~Aida@MommyJauhari'sMedina~ said...

Ilaaa..aida pun sama!!bizi tahap terukk gilaa..memang berlambak entry dlm draft semuanya entah bila nak publish!stress mak !hahaha..

Happy Birthday Danish and Darwish..sorry auntie lambat wish..fb pun bila malam je baru dapat bukak!ouh sedihnyaaa!hahahah..

Ammar pun setahun setengah bulan baru dapat jalan, takpe..nanti jalan lah dia tu..mama jangan risau okay!

till then jugak Ila!

syawalsimpsons said...

SAMA LA AKU KAT SINI PON bz GAK..KEJAP TENGGELAM TIMBUI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah