Sunday, February 15, 2015

Buah tangan dari Hatyai

Assalam.

Lepas 3 hari check in Hospital Putrajaya, dapat la balik. Sampai je rumah mak, tengok ada ni. Yeahhh. 

Buah tangan dari Hatyai. Siap ada thank you card lagi. TQ blogger JuliaJohari ;)

Korang boleh baca travelog julia ke Hatyai yang penuh dengan info tu kt www.juliajohari.com ok? 

*Kene tunggu habis pantang baru dapat merasa. Nyumm nyumm..



8 comments:

Diana Rashid said...

wah..sedap nih..:)

Diana Rashid said...

wah..sedap nih..:)

::EIDA:: said...

kak ju tak bgi ida pun siap dia .. HHAHHAA

Najib Ariyan said...

ssedapnya.... nak gi Hatyai lah memang best kat sana esp bab shopping...

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam dalila,
waaaaaaaaaaaa
tahniah3
bak sikit :P

Julia Johari said...

Terharu...terima kasih mama dalila siap buat entry khas pulak dia ish susah2 je yunk...sikit2 je tu...heheheh TQ ye jadi komentator yang cemerlang wpun duk dalam pantang lg tetap setia membaca blog pelik2 julia tu mmmuahhhhhhhhhhh cikit

Fifi Nadhrah said...

bile naik kerje? tak rindu aku ke? hahaha..

dalila.. key chain kite same!~

♥TheOnlyFarah♥ said...

Sedap nie... Nanakk sikit..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah