Friday, June 8, 2012

Segmen : BW & Follow by Iza Zaty

SALAM uolz..



Klik SINI utk JOIN segmen..

ADA HADIAH UNTUK PESERTA YANG SPONTAN GILEE
camane nk jadi spontan? bace di bawah ini :-

1. terjah semua blog peserta *sbb nama segmen di BW & FOLLOW*

2. dah terjah tu follow la!

3. komen di entry peserta dan letakkan link entry korang

4. borak-borak lah sikit di chatroom peserta tu *kalau takdek, tak payah chat*


hadiah nye ...... RAHSIA ! yang pasti, ianya ISTIMEWA :)


Mudah je syarat2 nye .
Kalau korang nak RAMAI FOLLOWER boleh la join segmen ini .
kalau korang ade RAMAI FOLLOWER , nnti msti ramai jugak yg akn komen entry korang .


* lagi satu, korang kenelah sentiasa pergi ke SENARAI PESERTA
sbb nnti senarai peserta akn bertambah dan bertambah *

tarikh mula - 28.5.2012
tarikh tutup - 15.7.2012

Sy nk tag:-
Fatihah
Kak Long
Bonde
n korg2 sume yg bace..-.-


TQ Iza Zaty!



10 comments:

Zaidalifah Hussin said...

Bonde suka, nnt bonde follow segmen ni yea sekarang tgh holiday line internet pon kurang

Iza Zaty said...

thx join :) boleh jalan kan tugas untuk BW , FOLLOW & CHAT di blog peserta2 .

link peserta di sini --> http://iza-zaty.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-segmen-bw-follow-by-iza.html

GOODLUCK! and , follow sini juga !

Nur Hanis ^^♥ said...

bw+follow dari segmen yg sme.sye dah follow awk :)

fiQRa said...

selamat join segmen sis ;)

MiSz AzUmI said...

hi tuan rumah!!
hehe..umi pon join segmen nie jugak..umi dah bw & follow awk..jom terjah entry umi pulak..follow skali tao (n_n)~

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

unknown said...

Hai ! wowo .
kite join segmen yg sebijik dengan awok . salam kenal2 :)
http://mimi-aida.blogspot.com/2012/06/bestie-yg-di-tag-1-izzaty-2-ila-tasha.html

Malyhah Eyna said...

Dari segmen yg sama done follow
jom singgah & follow blog saya pulak

http://malyhah.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Dini ✿ said...

hyee , dari segmen yg sama . done follow :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Mimi's Blogger said...

hai.. singgah sini nak bagi tau kite dalam segmen yg same .. segmen :http://mimialeena.blogspot.com/2012/06/joined-sapo-sapo-yang-gatei-tangan-na.html.. :)

jijah said...

salam..jc terjah dari segmen yg sama..folow skali..follow blog jc skali taw...salam knalan..
http://jijahcomey.blogspot.com/2012/06/segmen-bw-follow-by-iza-zaty.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Dalila Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah